PROGRAM

Akcija / TR Tactics (AT) [Kosen/Mainframe]

01.02.2019
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 8€

tratcticsPrvi party v 2019 nam prinaša neurofunk duo TR Tactics iz Avstrije, ki vedno znova preseneti z neverjetnimi sposobnostmi za mešalko in odlično glasbeno produkcijo! Podpirali ga bodo Twisted Technique iz Vor.laut ekipe, Flooze iz PHASE ONE in seveda domača zasedba Spencah, Kryptønite, Aniline in Wooga!Preberi več

Koncert Zmelkoow - Bolje v rožicah kot v službi sil zla

02.02.2019
Pričetek ob 21:30
zmelkofZmelkoow - Bolje v rožicah kot v službi sil zla
Panksterdam - Jebiveter punk triola-zrajški trio

Po uspešni promociji ljubezni in flower-power energij v Cvetličarni se bodo Zmelkoow v letu 2019 – tudi v spomin na legendarni, točno pred 50 leti organiziran Woodstock – odpravili na celoletno turnejo »Bolje biti v rožicah kot v službi sil zla!«.
Preberi več

Koncert: TUNIC [KAN] + Parnepar [HR]

25.02.2019
Pričetek ob 20:30
tunekTUNIC (Winnipeg, Kanada)

Disonantno in abrazivno glasbo Kanadčanov Tunic vodijo ostri tresljaji basista Roryja Ellisa ter udarci bobnarja Dana Ungerja, medtem ko David Schellenberg na kitari izvaja kirurške reze v zvoku unikatnih aranžmajev skupine, neskončna nezadovoljnost pa polni njegovo kričanje. Tunic so v letu 2017 izvedli severno-ameriško in evropsko turnejo, s katerima so promovirali svoj Disappointment EP iz leta 2016. Med turnejo so igrali z imeni, kot so Single Mothers, KEN Mode in METZ in navdušili tudi njihove privržence.

Preberi več

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke