wifit2

PROGRAM

SUCH GOLD (USA), SEEHERSPEAK (SLO), MUNCIE GIRLS (UK), WALK THE PLANK (USA)

26.11.2015
Pričetek ob 20:00
Prispevek: 6 eur
suchgold1
SUCH GOLD

https://suchgold.bandcamp.com/
SEEHEARSPEAK
https://seehearspeak.bandcamp.com
MUNCIE GIRLS

https://munciegirls.bandcamp.com/
WALK THE PLANK
http://walktheplank.bandcamp.com/

 

SUCH GOLD je melodična punk / hardcore zasedba, ki prihaja iz Združenih držav, natančneje iz mesta Rochester, New York. Za sabo imajo dva studijska albuma Misadventures (2012) in The New Sidewalk (2014), 2 EP izdaji ter 2 splita. Od ustanovitve leta 2009 so intenzivno igrali po Združenih državah, Europi, UK, Kanadi, Avstraliji ter Japonski. Najnovejši izdelek, The New Sidewalk, je izšel pri založbi Razor & Tie, za njegovo produkcijo pa je poskrbel legendarni bobnar zasedbe The Descendents, Bill Stevenson. Še namig za sladokusce: pri zasedbi Such Gold vihti palice za bobni izkušeni Matt Covey (ex Shai Hulud, The Flaming Tsunamis)!

Facebook: https://www.facebook.com/suchgold
Bandcamp: https://suchgold.bandcamp.com/

SEEHEARSPEAK je sveža mednarodna postava, ki prisega na ustvarjanje melodičnega hc punk-a in katere ideja je ponovno oživljanje nekoč neutrudnega slovenskega paradnega konja - skupine INxSANE iz Gornje Radgone. Projekt so skozi čas sestavljali člani različnih evropskih punkrock DIY bandov, kot so Real Life Version (SLO), Despite Everything (GR) in tudi izvirni člani INxSANE (SLO) kot zadnja postava. Sedaj dodobra izkovan bend v intezivni čustveni dinamični ambient, prepojen s strastjo in energijo. Fanjte nam bodo na koncertu predstavili osvežen repertoar, ki stremi v še bolj temačno in nabrito eksplozijo.

Facebook: https://www.facebook.com/SEEHEARSPEAK-213663625482441/
Bandcamp: https://seehearspeak.bandcamp.com/

MUNCIE GIRLS iz okrožja Devon v Veliki Britaniji se opredeljujejo kot indie punk rock trio, ki je nastal na podlagi prijateljstva iz študentskih dni. Od njihove ustanovitve v letu 2012 so izdali že 3 EPje in vsakega pospremili z izdatnejšo turnejo. Lahko se pohvalijo z nastopi na odrih festivalov, kot sta Reading in Leeds, v živo pa jih je bilo moč slišati tudi v oddaji BBC Radio Maida Vale Session. Pravkar so posneli nov album, ki bo luč sveta ugledal prihodnje leto.

Facebook: https://www.facebook.com/munciegirls
Bandcamp: https://munciegirls.bandcamp.com/

WALK THE PLANK prihajajo iz mesta Washington D.C., njihova hardcore punk scena pa jim predstavlja največji vir inspiracije. Od svojih začetkov v letu 2010 so temeljito prekoncertirali njihovo rodno grudo kot tudi Kanado, v njihovem katalogu pa lahko zasledimo nebroj 7" izdaj.

Facebook: https://www.facebook.com/walktheplankband
Bandcamp: http://walktheplank.bandcamp.com/

http://www.giljotina.org/
http://www.lifetrip-toursupport.net/

GILJOTINA: http://www.giljotina.org/
LIFETRIPTOURSUPPORT: http://www.lifetrip-toursupport.net/
SOLAR PULSE MUSIC: https://www.facebook.com/solar.pulse1

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke