wifit2

PROGRAM

MARŠ klub: EMKEJ & Emiljo A.C. & DJ Urbadur

19.11.2015
Pričetek ob 21:00
Prispevek: 4 eur
emkej


EMKEJ

https://www.facebook.com/emkej.tekochee/
https://soundcloud.com/emkejtekochee
Emiljo A.C.
https://www.facebook.com/EmiljoAC/
https://soundcloud.com/emiljoacmusic

EMKEJ

Zagotovo eden izmed najbolj prepoznavnih slovenskih hip hoperjev. Prvak založbe Wudisban Records, ki je svojo glasbeno pot resneje pričel leta 2006 oz. 2007 z zasedbo Tekochee Kru in albumom Adijo stari, kaki scenarij. Po dveh solo izdajah Šmorn leta 2010 in Znajdi se leta 2012 je leto kasneje sledila izdaja Božja gamad na kateri je združil moči s skupino Velebor (Mrigo, Ghet, Mito). Pisalo se je leto 2013, ko je k sodelovanju povabil še DJ Splif-a in nastala je plošča Cifre. Lansko leto je pod imenom prvotne zasedbe Tekochee Kru luč dneva ugledala plošča Sabljasti tiger. Zagotovo eden izmed akterjev na domači glasbeni sceni, ki povezuje izvajalce ne le znotraj Maribora temveč po celotni državi, o čemer priča njegova bogata diskografija.

Facebook: https://www.facebook.com/emkej.tekochee/
Soundcloud: https://soundcloud.com/emkejtekochee

Emiljo A.C.

Nadebudnega mariborčana je že pri rosnih šestnajstih letih pod okrilje svoje založbe LowTemp vzel primorski producent elektronske glasbe Gramatik. Emiljo A.C. je pritegnil pozornost bolj podrobnih poznavalcev slovenske glasbene scene že s svojimi mixtapi, s svojim prvencem Let's Fly Away EP pa se predstavil še širši svetovni javnosti.

Facebook: https://www.facebook.com/EmiljoAC/
Soundcloud: https://soundcloud.com/emiljoacmusic

DJ Urbadur

Še eden izmed aktivistov na mariborski glasbeni sceni se je kalil in se še kali v mariborski Gramofonoteki, sodeluje tudi kot so-avtor oddaje Repenčenje na radiu MARŠ, kjer širi svoje obsežno poznavanje hip hop scene. Tokrat bo svoje veščine delil z nami tudi v živo, poskrbel bo za intro v tokratni MARŠ klub in poskrbel, da boste dogodek zapustili z nasmeškom na obrazu.

Časovnica:
Vrata ob 21.00
Pre-party DJ Urbadur
21.30 Emiljo A.C.
22.30 EMKEJ
After party DJ Urbadur

Vstopnina 4€ / Skupina 6 članov 20€ / Skupina 10 članov 30€

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke