wifit2

PROGRAM

19. Gu(d)staf market

17.04.2016
Pričetek ob 13:00
gudstafPomlad nas že razveseljuje s svojimi barvami in čas je, da se iz zimskega spanja prebudi tudi Gu(d)staf market. Ta bo v nedeljo, 17. 4. 2016, od 13. ure dalje. Že 19. sejem izmenjave oblačil, obutve, igrač in drugih predmetov bo gostil tudi lokalne izdelovalce umetniških izdelkov in pridelovalce ekoloških pridelkov, zelišč ter drugih naravnih dobrot.
Že tradicionalno bo za hrano poskrbela ekipa Hrana, ne orožje skupaj s kulinaričnim odsekom ekipe Gustaf, tudi glasbe ne bo manjkalo, dan bo popestrila tudi ekipa poetov, ki se ukvarja s slam poezijo. Pripravljamo tudi delavnice za male in velike.

Gu(d)staf market pa seveda ne mine brez dobrih dejanj za soljudi, ki so se znašli v stiski. Za brezdomce bomo zbirali higienske pripomočke (milo, zobne ščetke, zobne paste ipd.)

Za več informacij in prijave razstavljalcev za prostor na stojnici, ki jih sprejemamo do 11. 4., smo dosegljivi na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Gu(d)staf Market najdete tudi na spletu:
https://www.facebook.com/gudstafmarket

Vabljeni!

Ekipi Gu(d)staf Market in AGD Gustaf

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke