wifit2

PROGRAM

PUNK ROCK KORIDOR: CLOCKWORK PSYCHO + G.U.B. + Boogie Boy and his Shoe Shine Trio

20.05.2016
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 5€
CLOCKWORK
Clockwork Psycho je prvi slovenski psychobilly bend s predstavnico nežnejšega spola v ospredju, ki obstaja že od leta 2011. Po nekajkratnih spremembah v vrstah članov ga lahko občudujemo na odrih v zdajšnji postavi od leta 2014 širom Slovenije in Evrope. Glavni vokal poleg pretepanja kontrabasa vodi Clockwork Lilith, spremljevalne vokale si pa delita bobnar Marko in kitarist Al. 

Po nekaj demo posnetkih, stotih koncertih, mnogih prevoženih kilometrih in prvencu »Nightmares From Laibach« (Fury Records/Nervous Records, 2014), se bend lahko pohvali s čisto svežim albumom »I Don't Give A Fuck«, izdanim aprila letos pri britanski založbi Diablo Records. Le-ta je posvečen pokojnemu članu in prijatelju Lou-ju Jordaan-u.


https://clockworkpsycho.bandcamp.com
https://www.facebook.com/clockworkpsychoband/
https://www.reverbnation.com/clockworkpsycho

G.U.B. (Gužva u Bajt) je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti njihov način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«.

http://www.gub.si/
https://www.facebook.com/G.U.B.punk/?fref=ts
https://guzvaubajt.bandcamp.com/

Boogie Boy and his Shoe Shine Trio

https://www.facebook.com/Boogie-Boy-and-his-Shoe-Shine-Trio-1744504812431862/

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke