wifit2

PROGRAM

20. Gu(d)staf Market

17.06.2016
Pričetek ob 13:00, zaključek ob 18:00
Vstop prost!
22-let-KD-Pekarna-b2-print
Ni odmora, dokler traja prenova!

V okviru praznovanja 22. obletnice Kulturnega centra Pekarna, ki je v procesu prenove, vabimo na jubilejni 20. Gu(d)staf Market v petek, 17. junija med 13. in 18. uro v pekarniškem parku.

Že tradicionalni sejem izmenjave oblačil, obutve, igrač, knjig, znanja in drugih predmetov bo gostil tudi lokalne izdelovalce umetniških izdelkov in razstavljalce ekoloških pridelkov, zelišč ter iz njih predelanih naravnih dobrot, da boste prečistili svoje telo in se pripravili na prihajajoče poletje.

Prenova je prav tako vodilna tema delavnic za male in velike, na katerih bomo osveževali oblačila, knjige, pohištvo, vrtove in podobne zadeve.

Za hrano bo tudi tokrat poskrbljeno, saj bo kolektiv Hrana, ne orožje pripravljal vegetarijanske jedi iz sezonskih pridelkov, kulinarični odsek ekipe Gustaf pa bo poskrbel za palačinke. Glasbeno podlago prispeva 3Kings sound system , ki bo nastopil tudi na večernem dogodku.

Dobronamerno vam Gu(d)staf Market piha na dušo, da prispevate dobra dejanja za soljudi, ki so se znašli v stiski. Zbiramo poletne igrače za otroke z manj možnostmi in higienske pripomočke za brezdomce (milo, zobne ščetke, zobne paste ipd.)

Za več informacij in prijave razstavljalcev za prostor na stojnici, ki jih sprejemamo do 15. 6., smo dosegljivi na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Gu(d)staf Market najdete tudi na spletu:
https://www.facebook.com/gudstafmarket

Vabljeni!

Ekipi Gu(d)staf Market in AGD Gustaf

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke