wifit2

PROGRAM

Jamwork - glasbena delavnica moderne jamajške glasbe

26.01.-27.01.2017
Pričetek ob 17:00
jamworkPrvič v Sloveniji pripravljamo delavnico moderne jamajške glasbe. Delavnica bo potekala s teoretičnim, praktičnim ter jam-session delom, kjer se bomo poglobili v glasbene stile kot so nayabhingi, ska, rock steady, roots, dub, dancehall, ...


Na tolkalih, bobnih, bass kitari, kitari, klaviaturah in z vokali, se bo predstavilo posebnosti jamajške glasbe skozi različna obdobja. Ob predavanju, muziciranju, spremljanju različnih vokalov, ob tradicionalnih jamajških kompozicijah bo na koncu potekal tudi open jam session.

Mentor delavnice je pevec, inštrumentalist, avtor glasbe skupine Siti hlapci ter eden izmed pionirjev slovenske reggae scene Tadiman, ki je svojo glasbo že predstavil na številnih reggae festivalih širom sveta. Kot glasbenik je spremljal internacionalna imena kot so Bigga Ranx, Skarra Mucci, Mad profesor, Jahcoustix, Raphael, Momar Gaye, Sun Soley ter mnoge druge.

Brezplačne delavnice se lahko udeležite z inštrumentom ali brez. Vabljeni glasbeniki, raperji, pevci, tolklaisti, pihalci,...vsi ljubitelji glasbe ter druženja ob jamajškem melosu. Prijave na delavnico pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kontakt Tadiman: 040 374 169. Vabljeni vsi, ki jih štejete do 30 let.

Delavnica poteka v organizaciji MKC Maribor v sodelovanju z AGD Gustaf.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke