wifit2

PROGRAM

Tribute to EKV (Zemlja za nas)

26.04.2017
Pričetek ob 23:00
Prispevek: 5€
ekv tributePočasi bo dve leti odkar so člani zasedbe KRUG prvič nastopili v Pekarni in letošnja pomlad je kot nalašč za vrnitev in popestritev sezone. Čima in Marko nekdanja člana EKV-ja, Nemanja ter Tomke so štirka, ki že več kot desetletje omogočajo vsem nostalgikom in fenom skupine EKV, da lahko podoživijo zapuščino Ekatarine Velike v najboljši možni različici, kar vedno znova s svojim predanim nastopom dokazujejo po celem Balkanu.


Karakterji in emocije ljudi, ki jih več ni, so ostali zapisani v glasbi, ki ne samo takrat, ampak še vedno drži status kulta in unikatnosti, ki jih premore redko katera glasbena skupina na teh področjih in širše. Magičnost besedil, ki so manifestacija prodornosti umetnikovih razgaljenih misli in občutkov, ostaja nezlomljiva kot diamant, ki se začne svetit spet ko pobrišeš malo prahu in vidiš, da sveti na isti način kot nekoč, tako enako kot veljajo besedila za tiste čase v katerih sp napisana, kot za te v katerih se nahajamo sedaj. Glasba, ki se zapiči pod kožo in tam ostane do konca zadnjega udarca, ki ga naredi srce. Mistika, ki krasi ta večni bend, bo zaživela preko naslednjih štirih umetnikov:

Dragiša Uskoković Čima - BAS KITARA
Marko Milivojević - BOBNI
Nemanja Dašič - VOKAL, EL. KITARA
Dejan Tomović Tomke - KLAVIATRURE

Ker bi bilo škoda da ostane praznina po koncu koncerta, jo bomo zapolnili z jamm sessionom oziroma kot mu mi pravimo Marmeljad Sešon, zato bo noč dolga in vesela ter nepozabna. Živi se samo enkrat, pravijo. Zato je treba odnest čim več lepih spominom tja, kjer nas čakajo Magi, Milan, VD, Bojan in ostali.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke