wifit2

PROGRAM

Open Stage / jam Session 4

08.11.2017
Pričetek ob 19:00
Vstop prost!
openstageGlasbenik_ca, pevec_ka, pevski zbor, ljubitelj_ica glasbe ali samo radovedna oseba, lepo vabljen_a na naš četrti jam session večer "Open stage", ki bo potekal v sredo, 8. 11. 2017, ob 19.00 v dvorani Gustaf, KC Pekarna.
Koncept je preprost: pridi takšen_na kot si (a ne pozabi svojega inštrumenta), stopi na oder, pokaži svoj talent in uživaj v trenutku. Vse zvrsti glasbe so dobrodošle, saj podpiramo raznolikost! Zaigraš lahko svoj komad, cover ali kakršnokoli melodijo – pokaži nam svoje vesolje, bodi ustvarjalen_na. Obstaja le eno pravilo: vsak_a ima svojih 10 minut na odru, s tem bomo vsem omogočili svoj performans. Prav tako si pozvan_a, da se "prfočkaš" na fb dogodku (poveš kaj boš igral_a), da bomo lahko naredili seznam.

Prvi del večera bo tako posvečen naši ljubezni do ritma in zvoka, v drugem delu večera pa se bomo lotili jam sessiona. Improvizacija in skupno igranje bosta naš moto v drugem delu večera. Zahvaljajoč Čikotu, bo naš oder v dvorani Gustaf – alternativnemu prostoru, ki je že vekrat gostil podobne dogodke. Za tehnične zadeve bo poskrbeljeno, inštrumete pa le prinesi s seboj.

V kolikor imaš kakršnokoli vprašanje glede dogodka, ne oklevaj in nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pozabi na sramežljivost, izkoristi priložnost, prinesi svoj instrument in dobro voljo.

PRIDRUŽI se nam!
V sodelovanju s Pekarno Magdalenske mreže.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke