27. 04. - koncert the exploited v dvorani gustaf

PREDPRODAJA VSTOPNIC V DVORANI GUSTAF VSAK DAN RAZEN NEDELJE MED 17-22 URO.

Preberi več

SolarPulseMusic: Punčke [HR] & No Force Can [SI]

23.03.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 6€

...

Preberi več
Zmelkoow

31.03.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: v predprodaji: 10€...

Preberi več

PROGRAM

SolarPulseMusic: Punčke [HR] & No Force Can [SI]

23.03.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 6€

Punčke (indie rock // Zagreb, HR)puncke2018-1
Punčke so eden najboljših mladih rock bendov na Hrvaškem v zadnjih 10-ih letih. Čeprav jih občinstvo in mediji opisujejo kot indie/alternative rock bend z izjemno močnim live nastopom, se skupina še ni odločila, kateremu žanru pripada in to prepusti občinstvu. Bend ima za sabo več kot 300 koncertov po vsej Evropi (Nizozemska, Nemčija, Avstrija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija, Srbija, Madžarska, Slovenija, ...), med katerimi je mogoče poudariti nastope na festivalu Sziget, EXIT, SuperUho, EuroSonic, Ment, Terraneo in pred Pips, Chips and Videoclips v Zagrebu.
Bend sta formirale Lucija (vokal in kitara) in Ruby (bobni) v Vinkovcih leta 2007. Z odhodom na fakulteto se jima pridruži Anja (bas kitara) in prične se resna zgodba benda. Z izdajo prvega albuma "Sunčano s povremenom naoblakom" leta 2013 pristanejo v središču pozornosti občinstva, medijev in glasbenih kritikov. Album je vključen v vsak "Best album of the year" seznam, tudi izven meja ex-Yu. Kot vrhunec njihove kariere (doslej) smatrajo osebno povabilo za predskupino benda Queens Of The Stone Age v Ljubljani in Zagrebu avgusta 2014.

Leta 2016 je bend izdal album "Ništa nije kako se čini" in odšel na svojo prvo neodvisno turnejo po Evropi ter ponovno zasedel visoko mesto na vsakem seznamu najboljših albumov leta. Konec leta 2017 se je Ruby preselila v San Francisco in na njeno mesto je prišel dolgoletni prijatelj benda, Goran. Bend je nadaljeval z delom in napovedal veliko turnejo v letu 2018 ter objavo novega EP-ja, ki bo izdan spomladi in ga bodo predstavljali v dvorani Gustaf!

http://punchke.bandcamp.com/
http://facebook.com/puncke
http://punchke.com/

No Force Can (punk rock/indie // Maribor, SI)
No Force Can je sveža, a izkušena mariborska punk rock skupina. Člani so skozi desetletja nabirali kilometrino v skupinah, kot so Caddies,10 Balls, Superfool, Take Off in Trash Candy. V decembru 2017 so izdali svoj prvenec - EP z naslovom Satellites, ki so ga posneli in izdali v lastni režiji. Premierno ga bodo v živo predstavili prav na prihajajočem koncertu v Gustafu!

https://www.facebook.com/NoForceCan/
https://www.youtube.com/playlist?list=PLP4eutGFZZT

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke