wifit2

PROGRAM

Friday the 13th / Merikan (IT) [Blackout, C4C, Prspct] / Akcija

13.04.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 7€
Friday the 13thDumdumdum, nova AKCIJA je tu! K nam bo priletel braineater MERIKAN (pa ne iz Amerike). To bo party za najbolj ftrgane glave. Merikan Dnb a.k.a. Guiliano Gronholz je težkokategorec v produkciji in DJ-janju temnega neuro drum & bassa. Pri svojih rosnih petnajstih se je udeleževal hardcore rejvov in se tako potopil v glasbeno sceno, kjer je našel strast do raznih tipov elektronske glasbe – psytrance, dubstep, hardcore in primarno drum & bass. Njegova strast do bobna in basa se je vse bolj in bolj razvijala, saj se je vpisal na produkcijski tečaj na znanem Point Blank v Londonu, kjer je spoznal z Disprove-a (Eatbrain) in Cruk-a (NeurofunkGrid).
To je vodilo do prvih izdaj na Disturbed in Close 2 Death Recordings. S neutrudnim produciranjem si je hitro ustvaril ime na svetovni sceni, kar je pripeljajo do prve izdaje na Cause4Concern.
Leta 2016 je bila za njega velika prelomnica, saj je podpisal par komadov na Blackout. S komadom End of Line, nam je dobro poslal kri po žilah in ustvaril nepotešljivo željo po še. Collab z Disprove-om za prvo silo pogasil žejo, Infobesity pa nam je konkretno odprl glave. Sedaj pa smo končno dočakali sveži, udarni in temačni novi EP na Cause4Concern, kjer je sodeloval tudi z Inward, Hanzo & Randie.
Z vse, ki imate radi še bolj na hard, pa imamo veselo novico, saj je Merikan pravi divjak in se lahko pohvali s kar celim EP-om na največjem crossbreed labelu PRSPCT Recordings!
Zato je čas, da vstanete iz krst in se zatečete na standardni plac – Gustaf, kjer ne bo milosti, saj bo Merikan povzročil pravo zoro živih mrtvecev!

.:: Merikan (IT) ::.
(Blackout/Cause4Concern/PRSPCT Recordings/MethLab Recordings)
https://soundcloud.com/merikan

.:: Dejfunk (CZ) ::.
(Mindicted crew)
https://www.mixcloud.com/daweej/

.:: TRJN (CZ) ::.
(Mindicted crew)
https://soundcloud.com/mr-padi

.:: iGOR (CZ) ::.
(Mindicted crew)
https://www.mixcloud.com/igidnb

.:: Aveho ::.
(Empire Recordings/Bass Fighters)
https://soundcloud.com/aveho
https://www.mixcloud.com/aveho/

.:: Spencah ::.
(Bass Fighters/K4DNB)
https://www.mixcloud.com/jean_spencer

Za vizualni del eventa bo poskrbel Maj Virant.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke