wifit2

PROGRAM

Magnetic Shift

01.06.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 10€
deeklineV fiziki se elektromagnetno sevanje nanaša na valove (ali njihov kvante, fotone) elektromagnetnega polja, ki se širijo (sevajo) skozi prostor-čas in s seboj nosijo elektromagnetno energijo sevanja. Klasično, elektromagnetno sevanje je sinhrono nihanje električnega in magnetnega polja, ki se skozi vakuum širi s hitrostjo svetlobe. Polji nihata pravokotno drugo na drugo in pravokotno na smer širjenja energije in valovanja, oblikujeta torej prečni val.
Magnetno polje nabito z ionskimi delci so prvič po naključju ločili londonski fiziki leta 1978. Ugotovili so, da imajo zunanji vplivi posameznih fotonov s tako visoko frekvenco dovolj energije, da ionizirajo molekule ali celo povzročijo Magnetni premik. Torej večja kot bo sila valovanja nižjih frekvenc, večja bo gostota ionskega polja, Magnetni premiki pa bodo zaradi moči pada še toliko bolj intenzivni.

Tokratno izhodišče izenačitve elektronskih nizkih frekvenc bo dodobra načel Deekline, iz ene izmed večjih londonskih raziskovalnih institucij - Hot Cakes!!!

▬▬ LINE-UP ▬▬
DEEKLINE (Hot Cakes)
USELESS D.I. (2/57 Recordings // Magnetic Shift)
JUS TADI (Total Fusion)
RUFF ROGA (Total Fusion)

▬▬ VISUALS AND SCENOGRAPHY ▬▬
TAC (LGM, Hedonistic Creativity, Mladinin oder)
KSELMAN (SNG Maribor)

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke