wifit2

PROGRAM

Mb Hardcore fest 4 - Gužva u Bajt [SI], Senf [Hr], SIG. [A]

07.12.2018
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 5€
moshcatsSENF (Varaždin)
Senf je četveročlani vokalno instrumentalni crossover hardcore sastav koji je niknuo na temeljima ugaslih Rectal Destroyer (Agrocore). Započeli smo s radom na jesen 2016 te debitirali u Zagrebu u AKC Attack u sklopu već tradicionalnog divljanja radnog naziva "Bödale napadaju". U ožujku 2017. izbacujemo EP "Senf s/t", te nedugo nakon toga u srpnju izlazi drugi EP "S'e o ničemu i niš o s'emu". Svaki EP sadrži 6 autorskih stvari pretežito satirično/humoristične tematike.

Bend aktivno radi na trećem EPu i odrađuje svirke na relaciji sjevero-zapadna Hrvatska - Slovenija, sa povremenim izletima na Jadran. Sam zvuk benda bi mogli opisati kao hardcore punk ritam pomiješan sa death/thrash vokalima i notom stoner rocka i groovea da se slučajno neki žanr ne izostavi. S.O.D. + Orange Goblin + Piknik - to je ta neka receptura koje se držimo...

Gužva u Bajt (Ljubljana)
Gužva u Bajt je punk band iz Ljubljane. Sledijo punk idealom v katerih vidijo alternativo bogatim pussy punk bandom in političnim aktivistom. Skozi nastope in posnetke skušajo predstaviti njihov način pogleda na svet, ki je vse prej kot upoštevanje pravil, političnih idealov. Kot sami pravijo: »Naše ustvarjanje ne cilja na spreminjanje družbe temveč je le odraz našega uživanja v življenju in stvareh, ki jih radi počnemo«.

http://www.gub.si/
https://www.facebook.com/G.U.B.punk/?fref=ts

S.I.G. (Graz)
S.I.G. - punkband from graz/austria formed in 2016, favourite drinks: beer and spritzer.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke