wifit2
Mariborska praln'ca 3

20.04.2019
Pričetek ob 22:00
...

Read more
Elastic Riot (power noise core - Italy)

25.04.2019
Pričetek ob 21:00
Prispeve: 5€
...

Read more

PROGRAM

Koncert Zmelkoow - Bolje v rožicah kot v službi sil zla

02.02.2019
Pričetek ob 21:30
Vstopnina: 13€, predprodaja: 10€
zmelkof
Zmelkoow
- Bolje v rožicah kot v službi sil zla
Panksterdam - Jebiveter punk triola-zrajški trio

Po uspešni promociji ljubezni in flower-power energij v Cvetličarni se bodo Zmelkoow v letu 2019 – tudi v spomin na legendarni, točno pred 50 leti organiziran Woodstock – odpravili na celoletno turnejo »Bolje biti v rožicah kot v službi sil zla!«.Rdeča nit turneje bo slejkoprej idealistično zagovarjanje ideje o globalni prevladi miru in sožitja nad jezo in egioizmom, ki jo je moč doseči s pomočjo omame ljubezni in cvetja. Ali gre pri tem za ljubezen do sočloveka, hišnega ljubljenčka, matere Zemlje ali samega Stvarnika niti ni pomembno. No, dobro, ljubezen do novega BMW-ja ne šteje. Prav tako ni pomembno, ali so rožice vetrocvetke ali žužkocvetke in ali se bistvo njihove sladkobe nahaja v listju, korenini ali sadu. Pomembno je, da delujejo v pravo smer – zoper zlo. Ker Zmelkoow (vsaj po svojem primarnem poslanstvu) niso farmacevti, vrači in psihiatri, se ne bodo spuščali v konkretne nasvete o primerni izbiri in količinah cvetja, pač pa bodo skrbeli za ustrezno glasbeno in pevsko podporo širjenja ideje reševanja sveta s cvetjem v laseh in puškinih ceveh. Iz svojega obsežnega opusa avtorskih pesmi bodo dali nekaj več priložnosti tistim, ki po štimungu in vsebini odražajo duh in poslanstvo otrok cvetja; nekaj pa si jih bodo tudi izposodili (in seveda po uporabi vrnili). Turneja je namenjena tako ljudem čistega srca kot tudi tistim, katerih srca imajo vsled napačne uporabe že obloge saj. Slednji bodo za polnopravni užitek na koncertih potrebovali nekaj več cvetja, ampak tudi s temne strani se je že kdo vrnil, tako da ne gre obupati. Imejte se radi in bodite v cvetju! In ne pozabite pobožati sosedovega novega BMW-ja, ko se zvečer vračate s sprehoda.

Panksterdam - jebiveter punk triola-zrajški trio

- Mrle-član zasedbe Let6, namesto na basu bo posledićno na bobnih, ker je potrgal vse strune in razbil svoj Rickenbacker bas za 15.000€ in ker mu je crknil feršt SWR od John-a Myunga.
- Kurnet- član Ansambla Marjetica bo igral kitaro in navduševal publiko s svojim precizno-kričečim glasom direkt izpod Brinjeve gore
- Dennis P.-bo igral bas, nekdanji ministrant, ki je prestopil iz krščanske vere v Bad Religion in živi v dinastiji Punkberg, na kateri ima svoj grad, katerega bi mu rada vzela občina, ampak ga ne more, ker je na takšnem bregu ,da še sam ne more gor.

Vstopnina 13 eur
Predprodaja po 10 eur v dvorani Gustaf 31.01. in 01.02.2019 med 17. in 22. uro.


FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke