wifit2

PROGRAM

HYPE UP presents: Prešernov After

09.02.2019
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 3€
pernovČe nebote meli dovol za Prešernov dan, pridite na Prešernov after! 9. februarja bodo moderne poezije in hitri prstki v dvorani Gustaf. Popeljali vas bodo grobi ritmi Hip-Hopa, Rapa in Trapa, za na konec pa še nekaj Drum & Bassa.


 

Za dogodek smo vam pripravili prav poseben Lyne Up. Zvesti ostajamo HipHopu ter seveda Drum and Bassu in z velikim veseljem podpiramo Slovensko glasbeno sceno,da vam lahko polepšamo nočno življenje in plesno poželenje. Dogodek se zacne ob 21.00. Z hiphop,rnb,trap..ritmi ga bota otvorila DJ CA$H ter Wooga. Lirični poseg se bo začel ob 23.00 ter trajal do 01.00 zagotovili smo da, so mikrofoni fire proof,ker dečki spittajo FIRE. Ko se mikrofoni ohladijo pa bodo oder zaceli trest Dji.

ANZZHE
Nadobudni ptujski MC, katerega še niste imeli priložnost slišat.

EL MAKEDONER
El Makedoner, MC oz. storyteller, ki prihaja iz Domžal vam bo predstavil par komadov iz svojega prihajajočega album z nazivom "Adekvatno stanje", ki izzide leta 2019. Mladi nadobudnik živi v Sloveniji šele 9 let, ampak vrže granatne rime s svojim začinjenim stilom, bolj kot marsikateri slovenski izvajalci.

TURTLE
Je raper iz Gornje Radgone, čeprav se z rapom oz. predvsem z pisanjem textov ukvarja že od let srednje šole je komaj letos februara izdal svoj prvi izdelek "To zaj mate" mixtape. V textih predvsem stavi na lastne izkušnje in nauk, ki ga je potegnil iz njih.

VASKO
"Nemo furo lažne spike!" Mladi reper iz prekmurja je pred kratkim izdal svoj prvi projekt mixtape Siva Slika na katerem nazorno prikaže svet kot ga vidi skozi svoje oči. Prepletanje družbeno kritične tematike in storytelinga. Zanj so značilni pretežno boombap instrumentali in unikaten sleng.

DAMZZ95 X UTRIP
A je kje kdo ki še ni slišal za Utripa in Damzz95? Prvi večji prodor na glasbeno sceno se je zacel 2013 s hip hop komadom Cipele! Danes pa sta ponovno združila moči, tokrat v brutalni trap podlagi in še boljšimi rimami....ne falijo pa tudi presenečenja.... "UBILI VAS BOMO" pravi Damzz95, Utrip pa dodaja...."VI STE IGRALCI, MI NOVA IGRA"...

Lenokai nas bo iz liricnega bombandiranja popeljal v plesno vzdusje drum and bassa. Sledijo mu kar TRIJE mladi umetniki, ki nam bodo kar vsi skupaj popestrili noč z ekskluzivnim B2B2B setom, nato pa se bodo posamicno zavrteli svoje mojstrovine. Od liquida do neurofunka, nas bo oblil drum and bass hype ter nas vozil do jutra.

01.00--02.00 L·S·T Lenokaj
02.00--3.30 AbsoluteZeroo b2b DamageOvertime b2b ManiX
03.30--5.00 Damage Overtime
05.00--6.00 AbsoluteZero

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke