wifit2

PROGRAM

Maribor Hard Core Fest Vol 5

15.02.2019
Pričetek ob 22:00
mbhc5Drawing (H)
Drawing was founded in 2008 in Sopron, Hungary. The music includes hardcore punk, rap and thrash metal elements and the lyrics are written in Hungarian. They have been playing concerts since 2008 in Hungary and in neighboring countries (Austria, Slovenia, Croatia, Slovakia). In 2011 they performed at the VOLT Festival with the godfather of the NYHC movement Agnostic Front, and in 2014 with Hatebreed on stage. They have released 5 albums, the last one in 2018 november.
Reach (Slo)
Reach je mlada hardcore skupina iz Pomurja, ki je bila ustanovljena leta 2016. Njihova glasba temelji na moderni hardcore sceni kot jo lahko slisimo na festivalih kot so This Is Hardcore, Sound of Revolution, FYA, Outbreak ipd. Mastne riffaze, grooverski bobni in jezen vokal je kombinacija, ki najbolje opise njihovo glasbo.
Do sedaj so si delili oder s skupinami kot so Terror, Deez Nuts, Backtrack, Risk it!, Total Chaos itd. "
Pa se tretji SpokOi iz zagreba:

SpokOi! (Hr)
SpokOi! je bend iz Zagreba nastao početkom 2014. godine te se odlikuje jakim street punk/Oi! riffovima i energičnim vokalima. Zadatak benda je svirati, piti/jesti/piti i, po mogućnosti, kurit frku di ne treba. Ukratko, nezaboravna večer!

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke