wifit2

PROGRAM

Koncert Pozabljeni junaki, Rock System, 3PI

23.03.2019
Pričetek ob 21:30
3pirockAGD Gustaf predstavlja izbor dogodkov pod skupnim naslovom Novo seme je padlo..., ki ga zaznamuje povezovanje različnih generacij lokalnih in lokalno delujočih glasbenikov, dejavnih v zasedbah z lastnimi avtorskimi skladbami, v katerih obujajo vzdušje in eksperimentirajo z glasbenimi elementi iz minulih glasbenih obdobij ter jih povezujejo s sodobnim glasbenim ustvarjanjem.
Na koncertu 23.3. bodo seme iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja v novo tisočletje zasadili člani skupin Pozabljeni junaki, Rock System in 3π.

Pozabljeni junaki

Štiričlanska zasedba s povprečno starostjo 30 let deluje poldrugo leto in v svojih komadih preverja rock in hard rock ritme in melodije. Za klasično sestavo z bobni, basom in dvema kitarama skrbijo Ming Hao Qui, Peter Zupanc, Tadej Spreitzer in Aleš Kokol.

https://pozabljenijunaki.wixsite.com/domov

Rock System

Poznavalci spremljajo bend Rock System že od prvih akordov izpred štirih let, ko so še preigravali glasbo rock legend. V sedanji zasedbi igrajo Marko Štukelj (bobni), Marjan Cotter (solo kitara, vokal), Jaka Fuks (bas kitara) in Maks Špindler (ritem kitara) svoje rock blues komade s pridihom Woodstocka.

https://youtu.be/Em18GkSD15s

Jam session formacija, ki sliši na ime 3π, vas v novi sestavi popelje do ekperimentalne glasbene ekstaze in z vsakim nastopom poskrbi za neponovljivo glasbeno doživetje.

FB DOGODEK

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke